WOOCS 2.2.1

KINDER

BORSTAR

Uppdaterad integritetspolicy Estelle & Thild

Våra kunders integritet är av stor vikt för oss, och vi tar därför ett ansvar i att skydda din integritet. Denna policy har tagits fram i syfte att förklara hur vi samlar in och använder information om våra användare, samt hur vi skyddar denna information.

Denna policy gäller för den personuppgiftsbehandling som sker inom ramen för köp på www.estellethild.com samt närliggande tjänster. Tjänsterna tillhandahålls av Estelle & Thild Ab, org. nr 556731-5659. Genom att acceptera denna integritetspolicy som är en integrerad del av Användarvillkoren för Estelle & Thild samtycker du till att dina personuppgifter behandlas i enlighet med denna personuppgiftspolicy.

I enlighet med det nya EU-direktivet, GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår personuppgiftspolicy. Den nya policyn börjar gälla den 25e Maj 2018.

Den uppdaterade policyn behandlar följande punkter:

  • Omfattning och samtycke
  • Personuppgiftsansvarig
  • Insamling av personuppgifter
  • Användning av personuppgifter
  • Användning av personuppgifter för marknadsföring
  • Avsluta vår användning av personuppgifter för marknadsföring
  • Utlämnande av personuppgifter
  • Personuppgifter som användare lämnar ut till andra användare
  • Kakor och liknande teknik
  • Åtkomst, granskning och ändring av dina personuppgifter
  • Hur länge lagras informationen?
  • Nya rättigheter för dig
  • Kontakta oss

Omfattning och samtycke

Genom att acceptera denna Integritetspolicy samtycker du till att vi får samla in, använda, lämna ut och spara dina personuppgifter på de sätt som beskrivs i denna Integritetspolicy.

Personuppgiftsansvarig

Estelle & Thild AB (Artillerigatan 24, 114 51 Stockholm) är personuppgiftsansvarig. Estelle & Thild är ansvariga för behandlingen av dina personuppgifter och för att tillhandahålla de tjänster som ska tillhandahållas enligt denna integritetspolicy och våra allmänna villkor.

Insamling av personuppgifter

Genom att registrera ett konto hos oss eller ansluta dig till vårt nyhetsbrev, accepterar du att dela med dig av dina personuppgifter och samtycker till att denna information kommer att lagras och överföras på våra servrar.

  • Information som du lämnar till oss

Vi får samla in och spara de uppgifter som du lämnar in till oss när du använder vår webbplats. Denna information omfattar;

  • Information som du lämnar till oss när du registrerar ett konto på vår webbplats. Detta innefattar för- och efternamn, adress, e-postadress, telefonnummer, mobiltelefonnummer och kontaktinformation.
  • Information som du lämnar till oss på sociala medier.
  • Leveransinformation samt betalningsinformation som du lämnar till oss i samband med köp på vår webbplats.
  • Information som lämnas till vår kundservice per mejl och/eller telefon i chatt.

Användning av personuppgifter

Vi samlar in denna typ av information, inklusive personuppgifter, i syfte att ge dig tillgång till vår webbplats och vår tillhörande webbshop, samt att kunna anpassa vår marknadsföring. Detta görs även i syfte att erbjuda dig kundservice och relevant information om ditt konto. Genom att acceptera vår personuppgiftspolicy bekräftar du att vi får använda dina personuppgifter för att:

  • Ge dig åtkomst till våra webbplatser och de tjänster och den kundservice som du begär;
  • Kontakta dig via e-post eller via telefon vid problem som rör din order eller kundservice-ärenden.

Med ditt samtycke

  • Rikta nyhetsbrev till dig om du har registrerat dig för detta;
  • Svara på dina frågor i vår kundtjänst.

Användning av personuppgifter i marknadsföringssyfte

Med ditt samtycke som inhämtats i enlighet med tillämpliga regler och denna policy, så kan vi använda dina personuppgifter för att;

  • Skicka riktad marknadsföring i form av nyhetsbrev;

Vi säljer inte och lämnar inte ut dina personuppgifter till tredje man för marknadsföringsändamål utan ditt uttryckliga samtycke.

Avsluta vårt användande av dina personuppgifter för marknadsföring

Vill avsluta din prenumeration av vårt nyhetsbrev, så klickar du på länken ”Unsubscribe” i ditt senaste mail från oss.

Om du återkallar ditt samtyckte för användning eller utlämnande av dina personuppgifter, kan det innebära att vår webbplats inte fungerar till sin fulla potential och att vi inte kan hjälpa dig på bästa sätt.

Utelämnande av personuppgifter

Vi lämnar bara ut dina personuppgifter i enlighet med tillämplig lag, och endast i syfte att uppfylla rättsliga skyldigheter och vår policy. Vi säljer aldrig uppgifter till tredje part.

Vi kan komma att lämna ut dina uppgifter till följande:

  • Tredje part som hjälper oss att bedriva verksamheten och distribuera våra varor till konsument och återförsäljare.

Cookies och liknande teknik

Vi sparar Cookies (s.k.”kakor”, vilket är små textfiler med information) med ditt godkännande. Dessa används i syfte att förbättra din upplevelse när du handlar på vår hemsida och i marknadsföringssyfte. Väljer du att inte godkänna cookies på vår hemsida kan vi inte garantera att hemsidan fungerar till sin fulla potential. Läs vår cookiepolicy här.

Åtkomst, granskning och ändring av dina personuppgifter

Önskar du radera eller granska ”Mina sidor” och de personuppgifter som finns lagrade där, ber vi dig kontakta oss. Hur du går tillväga för att kontakta oss behandlas i sista paragrafen.

Hur länge lagras informationen?

  • Spontanansökningar och jobbansökningar: Vi sparar jobbansökningar för framtida tillsättningar av tjänster i 24 månader.
  • Adressuppgifter i PR & Marknadsföringssyfte: Adresser som samlats in med medgivande sparas hos oss i 24 månader.
  • Adressuppgifter för leverans av varor: De adressuppgifter som inkommer till oss i samband med köp av vara i vår webshop, lagras i vårt system tillsvidare. Detta gör vi i syfte att kunna erbjuda kunden den bästa servicen i förhållande till framtida köp och riktad marknadsföring. I enlighet med Bokföringslag (1999:1078) § 2 lagras din orderhistorik i minst sju år.

Nya rättigheter för dig

I samband med den nya dataskyddslagstiftningen, har du nya rättigheter beträffande dina personuppgifter. Du har rätt till tillgång, rättelse, begränsning, invändning, radering och dataportabilitet. Vill du utöva någon av dessa rättigheter, ber vi dig kontakta oss på info@estellethild.se. Du har även möjlighet att begära ut de personuppgifter vi har om dig. Även denna begäran kan begäras ut genom att mejla till info@estellehthild.se eller ringa vår kundtjänst. Vänligen observera att du behöver styrka din identitet för detta förfarande.

Kontakta oss

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på info@estellethild.se.

SKRIV UPP DIG PÅ VÅRAT NYHETSBREV OCH FÅ

20% RABATT!*

   
Edit Form

Håll dig uppdaterad med den senaste nyheterna om produkter och kampanjer, plus 20 % rabatt på din nästa order!

*Gäller alla produkter utom "Online Exclusives" och går ej att kombinera med andra rabatter.

Tack!

Här är din rabattkod:

EMAILFRIEND